Zlata Adamovská tváří lázní Teplice nad Bečvou

14.03.2011 11:32

Lázně přijely do Prahy

V pondělí 14. března se na tiskové besedě v Praze setkali představitelé lázní Teplice nad Bečvou s novináři celostátních novin a časopisů. Jak zdůraznila výkonná ředitelka lázní ing. Irena Vašicová, do jejich zařízení už dávno nejezdí pouze pacienti na léčení, případně klienti po těžkých operacích. Současným trendem je využívat lázeňských procedur a wellness centra jako prevenci proti stresu, který je  průvodním jevem našeho života. To konečně potvrdila i herečka Zlata Adamovská, která se na besedě představila jako „tvář lázní“.  Zeptali jsme se, proč právě tyto lázně spojila se svým jménem. 

„Našla jsem tady nádherné prostředí, profesionální a milý personál. Lázně se pro mě staly synonymem příjemného odpočinku. Mám práce až nad hlavu a právě tady“daleko od hlučícího davu“ dobíjím energii. A je to krásné dobíjení“.

Mimochodem, lázně v minulosti navštívily i další herecké hvězdy – jmenujme za všechny Hanu Maciuchovou. Také ona nešetřila slovy chvály a uznání. Jsou potvrzením obecně známého faktu, že toto zařízení už dávno přesahuje svým významem hranice Moravy.