Vyladěný zvuk i styl nové generace

31.08.2014 12:56

Udejte svému životu správný tón

X-miniTM MAX láká na free design, malé rozměry a nadupaný zvuk

Všechny milovníky hudby, stylového designu a hi-tech vychytávek určitě nenechá v klidu mobilní reproduktor X-miniTM MAX stereo Duo. Tento model s unikátním keramickým zvukovým válcem dokáže naplno rozjet nejednu akci, stačí ho jen připojit k mobilu, notebooku nebo tabletu a zábava může začít. Z malých ale neskutečně výkonných repráků se vzápětí rozezní široký, plný a jiskřivě čistý zvuk s neuvěřitelným rozsahem 20Hz-20kHz!

Za extrémní čistotu zvuku může keramický zvukový řadič, který se běžně používá v drahých profi sestavách. Proč si ho tedy nyní naplno neužít i na cestách, při sportu nebo třeba na nějaké neplánované akcičce? Svoji oblíbenou hudbu nyní můžete poslouchat doslova na plné pecky kdykoliv a kdekoliv.

Sázka na design a mobilitu

X-miniTM MAX sází, stejně jako předchůdci, na neotřelý design, díky kterému jeho singapurský výrobce už v minulosti vyhrál dvě nejvýznamnější ceny za design – Reddot Award a iF Design Awards.

Model X-miniTM MAX přichází na trh v šesti metalických barvách: červené, zelené, modré, oranžové, fialové a elegantní grafitové. Nicméně barvy nejsou jedinou stylovou vychytávkou, kterou reproduktor nabízí. Na první pohled upoutá exkluzivní umístění loga nad keramickým válcem nebo zajímavý skládaný expanzní pruh, který připomíná harmoniku – jedná se o patentovanou technologii Bass Xpansion System.

Technologie z drahých sestav

Keramický reproduktor X-miniTM MAX nabízí širší frekvenční rozsah a krytí vyšších i nižších tónů, tím se minimalizuje zkreslení zvuku, a to i při vyšších či nižších frekvencích. Výsledkem je maximálně čistý zvuk bez jakýchkoliv trhlin, šumů a ruchů. Reproduktor i přes své malé rozměry dokáže poskytnout extrémně čistý a hlasitý zvuk při poslechu mono i stero. Vysokou kvalitu zvuku ovlivňuje především použitá technologie z profesionálních audio sestav. K tomu mu dopomáhá i výše zmíněná patentovaná technologie Bass Xpansion Systém. (X-mini™ Capsule Speakers™ jsou známé produkcí basového výkonu nad rámec toho, co se očekává od jejich velikosti! X-mini™ používá technologii rezonujícího BXS™ systému, který používá rozeznění podložky (rezonanci) pro zesílení basového efektu.)

Mono - duo – free!

Už se vůbec na nic nemusíte vázat, je to jen na vás. Stačí jen pomocí integrovaného kabelu připojit svůj oblíbený media player k X-miniTM MAX, vyrazit kamkoliv se vám zlíbí a pustit si hudbu na plné pecky!

Pro náročné posluchače stačí připojit stereo kabel, který je dodáván spolu s výrobkem a užívat si úžasného zvuku až 18 hodin! Pak se rozsvítí červená dioda, signalizující, že je potřeba reproduktor opět nabít. Za pomocí USB kabelu je za cca 2 – 3 hodinky hotovo a zábava může opět běžet na plné obrátky.

Technická data pro fajnšmekry

Jak jsme uvedli výše – baterie má výdrž od 8 do 18 hodin, její kapacita je 400 mAh, nabíjení baterie je pomocí USB kabelu a trvá 2 – 3 hodiny při napětí 5V. Rozměry X-miniTM MAX jsou 54 x 82 mm v zavřeném stavu, hmotnost je 160 g, takže jej v kapse pouze uslyšíte, ale rozhodně nepocítíte.

Parametry reproduktoru: magneticky stíněný 36 mm (3.3 Ohm). 2*2W, frekvenční rozsah je: 20 Hz – 20 kHz. Odstup signál/šum 0,91 dB. Zkreslení: 1,0 %.

***

Doporučená cena: 1.199 Kč s DPH

 

Výrobce: Xm-i, Singapur.

Technologická společnost zaměřená na vývoj produktů v oblasti designových multimédií určených pro globální trh. Výhradní dovozce pro ČR a SR: Tommorow systems s. r. o.

Zakoupíte na: https://eshop.x-mini.cz/cs/ nebo u smluvních partnerů

Více informací: www.x-mini.cz