Saša Rašilov – premiéra za kniplem

01.11.2013 16:09

Stane se pilotem?

Známý český herec a dabér Saša Rašilov si vyzkoušel samostatně pilotovat letadlo. Za knipl ho obrazně řečeno posadila rodina, která mu let nadělila už k jeho červencovým narozeninám, ale herec se k rozbalení tohoto dárku dostal až nyní.

 

„Na svůj první samostatný let v životě jsem se moc těšil, přesto jsem ho z časových důvodů mohl uskutečnit až teď. A byla to paráda. Pocit, že letíte úplně sám, je fantastický!“ prozradil nám hned po přistání Saša Rašilov. Původně měl v plánu letět se svojí manželkou Vandou Hybnerovou, ta se ale nakonec rozhodla jinak a její místo v letadle proto obsadil herec Václav Rašilov, bratr Saši.

Oba bratři byli z letu naprosto nadšení a chválil je i instruktor Martin Kuba z letecké školy pilotemnazkousku.cz „S pilotováním to je jednoduché, buď se do něj zamilujete a je to obvykle láska na celý život, nebo se naopak bojíte a už nikdy za knipl nesednete. Podle spontánních reakcí obou herců soudím, že je oba létání právě chytlo, mimochodem - ve vzduchu jim to šlo fantasticky.“ Komentoval let Martin Kuba.

„Škoda, že Vanda se mnou nakonec neletěla, přesto jí, a vlastně i celé rodině, moc děkuju za super zážitek. Na tenhle dárek jsem si sice chvíli počkal, ale rozhodně to stálo za to!“ potvrdil slova leteckého instruktora Saša Rašilov, který doufá, že si roli pilota zase brzy zopakuje.