Vlhčené ubrousky brzy oslaví čtyřicítku!

03.12.2013 10:56

Vlhčené ubrousky brzy oslaví čtyřicítku!

Zdá se vám to nemožné? Vlhčené ubrousky se začaly masově vyrábět v USA už v druhé polovině sedmdesátých let minulého století. Tenkrát na ně měly monopol pouze dvě značky, ale rozmach cestování a potřeba rychlé očisty rukou i bez přístupu k vodě katapultoval tento vynález mezi stálice kosmetického průmyslu. Netkaná textilie napuštěná šetrným přípravkem se stala oblíbeným a doslova nepostradatelným pomocníkem až po roce 1990, kdy se díky nově použitým technologiím rapidně snížila jejich cena.

 

NOVINKA Bupi BABY vlhčené ubrousky Ultra Soft s panthenolem

Jemně nadýchané vlhčené ubrousky šetrně ošetří zadeček miminka i většího děťátka. Ubrousky mají samozřejmě všestranné využití, a protože neobsahují parfém, alkohol ani barviva, nedráždí ani tu nejcitlivější pokožku. Neutrální pH ubrousků a přidaná složka hojivého panthenolu dokážou navíc i citlivě ošetřovat a regenerovat její případné nežádoucí podráždění. 

V balení je 64 ks ubrousků, doporučená cena: 39,90 Kč Více zde: www.bupi.cz

 

Bupi BABY vlhčené ubrousky Sensitive

Dnes už je péče o malé dítě bez vlhčených ubrousků téměř nemyslitelná. Používají se každodenně a hodí se na utírání věčně upatlaných ručiček, pusinek nebo i zadečku. Vlhčené ubrousky obsahují výtažek z aloe vera, který hydratuje a uklidní případná nežádoucí podráždění. Vlhčené ubrousky Sensitive jsou určeny, jak už název napovídá, na citlivou pokožku. Jemně parfemováno, bez alergenů.

V balení je 72 ks ubrousků, doporučená cena: 39,90 Kč. Více zde: www.bupi.cz