Už naše prababičky věděly proč

15.10.2013 16:48

Novinka na českém trhu: Dětská tuhá mýdla Bupi BABY

Jednoduchá, střídmá a v dokonalém souznění s přírodou, taková mýdla si kdysi doma připravovaly naše prababičky. Odměnou jim bylo čisté a svěží prádlo, vyfoukané větrem a vyvoněné přírodou. Mýdla se tehdy používala nejen k praní, ale i k očistě všech členů domácnosti. Po letech strávených v nechtěném zapomnění se nyní tuhá mýdla vrací zpět na výsluní zájmu všech moderních maminek!

 

A díky svému složení na přírodní bázi slaví doslova triumfální návrat do českých koupelen. Řada přírodních výtažků, přísné dermatologické testování a žádné obsažené konzervanty - to jsou dětská mýdla značky Bupi BABY, určená k péči o tu nejjemnější dětskou pokožku.

Bupi BABY dětské toaletní mýdlo s heřmánkovým extraktem, 100 g balení, MOC: 11,90 Kč

Heřmánek lékařský je odpradávna pečlivě vyhledávanou bylinkou, která dokáže ulevit nejen od bolestivých opruzenin, odřenin nebo podráždění pokožky, ale využívá se i jako účinná složka v nejrůznějších čajích a lécích.

Naše prababičky měly sušený heřmánek vždy připravený ve své domácí „lékárničce“ a používaly ho především na hojení ran, na záněty, nejrůznější infekce a bolesti. Nyní ho můžete mít stejně jako ony neustále u sebe, alespoň v podobě voňavého mýdla Bupi BABY. Malý kvítek heřmánku v sobě skrývá velkou léčivou sílu přírody, která jemně a citlivě ošetří pokožku miminek i jejich maminek.

Bupi BABY dětské toaletní mýdlo s lanolínem, 100 g balení, MOC: 11,90 Kč

Přírodní látka lanolín je v kosmetice nenahraditelná pro svoje hydratační, zjemňující a změkčující vlastnosti. Běžně se lanolín získává z vlny ovcí, která se prolisuje mezi válci. Svým složením je nejbližší a nejpřirozenější lidskému kožnímu tuku, takže bez problémů udržuje pokožku jemnou, vláčnou a optimálně hydratovanou. Lanolín v mýdle Bupi BABY spolehlivě ochrání citlivou pleť miminek před nežádoucími okolními vlivy, proto si rozhodně nenechte ujít tuto novinku na českém trhu!

Bupi BABY dětské toaletní mýdlo s olivovým olejem, 100 g balení, MOC: 11,90 Kč

Již staří Řekové a posléze i Římané znali léčivou sílu oliv a dodnes jim lidstvo po právu vzdává hold. Stálezelený olivovník je velmi odolný strom a jeho plody – olivy – se botanicky řadí mezi ovoce. Lisováním oliv za studena se získává ten nejkvalitnější olej, který se využívá k potravinářským, farmaceutickým i kosmetickým účelům. Obsažené mastné kyseliny a vitamin E prospívají lidskému organizmu ve všech směrech. Mýdlo Bupi BABY s obsahem olivového oleje chrání pokožku před nadměrným vysoušením, zvláčňuje a ošetřuje ji. Kosmetické přípravky s olivovým olejem se mohou pochlubit výbornými hydratačními, zklidňujícími a výživnými vlastnostmi.

 

K dostání v obchodních řetězcích: Billa, Albert Hypermarket a Makro

Použité parfémy v dětské kosmetice BUPI jsou bez jakýchkoliv alergenů, veškeré přípravky jsou dermatologicky testované. Více na www.bupi.cz

MOC – maloobchodní cena