Tělové peelingy prodlužují opálení pokožky až o 100%

15.07.2015 09:45

Lidské tělo dokáže za jeden měsíc vyměnit pokožku na celém těle. Vrchní část pokožky tzv. epidermis se skládá z mnoha vrstev buněk, které postupně odumírají a odlupují se. Vyrážíte-li na dovolenou a chcete si přivézt krom zážitků i krásné opálení, nezapomeňte před odjezdem regenerovat pokožku a odstranit odumřelé kožní buňky tělovým peelingem.

 

Procesu regenerace kožních buněk lze pomoci

Tím, jak se pokožka regeneruje a vytváří nové vrstvy buněk, se stále posouvají a oddalují od zdroje živin a krve. Čímž dochází k jejich degeneraci a odumření. Spodní vrstvy buněk postupně starší buňky vytlačují k povrchu. Čímž vzniká olupování pokožky a její odpadávání. Za život člověka se oloupe až 22 kg mrtvých buněk. K urychlení procesu odstranění odumřelých kožních buněk z povrchu pokožky slouží tělové peelingy.

Použitím peelingu můžete napomoci rychlejšímu odstranění odumřelých buněk. Čímž můžete předejít oloupání pokožky krátce po opálení a napomůžete delšímu trvání krásného opálení. Ideální je týden před dovolenou regenerovat pokožku a připravit ji na odpočinek na slunci. Předejdete tak procesu samovolného olupování a užijte si opálenou pleť co nejdéle.

Jestliže už balíte plavky, neměli byste zapomenout přibalit i výživný krém. Po pobytu na slunci si zaslouží vaše pokožka správnou hydrataci. Sluneční paprsky pokožku vysušují a způsobují její stárnutí – úbytkem kolagenu. Tělová másla značky Minus 417 nejen maximálně vyživují pleť díky obsahu kvalitního bambuckého másla, ale také ji chrání před UV zářením.

Jemná zrníčka peelingu odstraní odumřelé buňky dokonale

Jemná, mikroskopická zrníčka soli z Mrtvého moře v tělových peelingách značky Minus 417 odstraní nejen odumřelé kožní buňky, ale napomáhají k celkové regeneraci pokožky. Díky obsahu přírodních olejů z pšeničných klíčků a mandlí dokonale hydratují a vyživují pokožku. Díky nim zůstane vaše pleť jemná, vyživená a vláčná i po několik hodin.

 

Tělový peeling s vůní oceánu Minus 417 (450 ml)

Tělový peeling s vůní moře vás přenese na daleké, nekonečné pláže plné písku a vody. Vůně vábí smysly a touhou skočit do osvěžující vody a zchladit tak svou pokožku v horkých letních dnech. Všechny peelingy izraelské značky Minus 417 obsahují výtažky z Mrtvého moře, přírodní oleje z pšeničných klíčků a mandlí a výtažky z kaštanu koňského. Navíc mají v sobě komplex vitaminů A, B, E a F, které jsou prospěšné pro naše tělo. Peeling nejen regeneruje pokožku, odstraňuje odumřelé kožní buňky, ale navíc ji vyhlazuje, předchází stárnutí pleti a vyživuje.

K dostání v e-shopu www.nuspring.cz aktuální cena: 440,-Kč, běžná cena 590 Kč.

 

Tělové máslo s vůní med a mléko Minus 417 (250 ml)

Tělové máslo Minus 417 obsahuje bambucké máslo, které nádherně vyživuje pokožku a zabraňuje stárnutí pleti. Tělové máslo mléko a med obsahuje přírodní aktivní složky VITAMIN MINERAL COMPLEX – komplex vitaminů (A, B, C, E, F), rostlinných výtažků a minerálů z Mrtvého moře, které zabezpečují rovnoměrnou hydrataci a uvolňují pleť po dlouhém pobytu na slunci. Chrání pokožku před UV zářením, čímž se stává skvělým pomocníkem, ať už jste u vody, ve městě, nebo na horách. Díky tělovému máslu je pokožka hedvábně hladká a vyživená.  

K dostání v e-shopu www.nuspring.cz aktuální cena: 410,-Kč, běžná cena 550 Kč.

 

 


NuSpring.cz

Hlavní myšlenkou obchodní značky NuSpring s.r.o., která na český trh přišla v roce 2010, bylo objevení té nejlepší kosmetiky, která se vyrábí. Naší vášní je zdravý životní styl, a proto se snažíme pečovat o své tělo co nejlépe. Jelikož vám chceme přinášet to nejlepší a nejzdravější, co kosmetika nabízí, pečlivě testujeme, vybíráme a sjednocujeme značky, kterým věříme. Na našem e-shopu máme zatím izraelskou značku kosmetiky z Mrtvého moře Minus 417, brzy ale budeme rozšiřovat naši nabídku o BIO produkty z Francie, Slovenska a České republiky. Máte se na co těšit. Sledujte náš web www.nuspring.cz, nebo facebookovou stránku https://www.facebook.com/NuSpring.cz?ref=aymt_homepage_panel.