Správná dvojka

27.03.2014 11:42

Pereme pro děti, miminka i maminky s citlivou pokožkou

Novinka: Bupi Baby tekutý prací prostředek a Bupi Baby aviváž

Krásné jarní počasí láká děti a jejich rodiče k procházkám, na hřiště, zahradu i pískoviště. Sotva děti udělají svůj první krůček, už je nikdo neudrží na místě, zvědavě nakukují do všech koutů zahrady a zkoumají každé jen trochu zajímavé místečko. A že si při svých dobrodružných výpravách občas sednou do louže nebo do bláta? S tím se jednoduše musí v příštích několika letech počítat.

 

Praní prádla pro malé děti a miminka není žádná velká věda, přesto je potřeba dodržovat několik důležitých zásad. Novorozenec má totiž zhruba pětkrát tenčí pokožku než my dospěláci, takže jeho kůže je velmi citlivá a snadno se podráždí. Následný boj s vyrážkou nebo dokonce s alergií není příjemný ani pro maminku ani pro děťátko.

Rozhodně se u malých dětí nespoléhejte na běžný prací prostředek. Naopak. Pro nového člena rodiny je potřeba zakoupit speciální přípravek určený pro děti a kojence, který je šetrný k jeho pokožce a přitom dostatečně silný, aby se doslova popral s nežádoucími choroboplodnými zárodky a poté i s odolnými skvrnami. A zdatného pomocníka na praní věčně ušmudlaného prádla od příkrmů, bláta, zmrzliny a dalších dobrot, které rychle rostoucí dítko postupně ochutnává a „chtě nechtě“ s ním zdobí i svůj zevnějšek určitě brzy oceníte.

Bupi BABY tekutý prací prostředek

Vhodným a důkladně dermatologicky testovaným přípravkem je novinka na českém trhu - Bupi BABY tekutý prací prostředek, který navíc vyhovuje i alergikům, protože neobsahuje žádné alergeny, enzymy, fosfáty, barviva, bělidla ani dráždivé optické zjasňovače.

Přípravek na bázi mýdla je určený především k šetrnému praní kojeneckého a dětského prádla. Chválí si ho však také alergici a lidé s citlivější pokožkou, protože při pravidelném používání tohoto gelu u nich nedochází k nežádoucím reakcím a nevyskytuje se nepříjemné podráždění. Bupi BABY tekutý prací prostředek navíc velmi dobře odstraňuje nečistoty, příjemně voní a při máchání se gel výborně vyplavuje ze struktury látky. Prací gel je navíc vhodný jak pro praní v pračce i pro ruční praní.

Náš tip jak na odolné skvrny: Potřebujete-li odstranit odolnou skvrnu od dětského příkrmu nebo jiné dobroty, nalejte prací gel přímo na špinavé místo a nechte několik minut působit, můžete i lehce promnout v ruce, teprve poté vložte do pračky spolu s ostatními oblečky a vyperte tak, jak jste zvyklá. Pro odstranění skvrny není nutné oblečení jinak předpírat nebo namáčet.

Bupi BABY tekutý prací prostředek zakoupíte v obchodních řetězcích Ahold, Billa, Globus a Tesco za doporučenou cenu: 109,90 Kč/1,5 litru a 189 Kč/ 3 litry

 

 

Bupi BABY aviváž

Pro měkčí, voňavější a méně pomačkané prádlo je možné do závěrečného máchání přidat Bupi BABY aviváž, která je bez jakýchkoliv alergenů a aktivně zabraňuje tvrdnutí vláken při jejich sušení. Prádlo vyprané s použitím aviváže nejen krásně voní, ale také se snáze žehlí a při sušení se méně mačká.

Náš tip: Odborníci doporučují s používáním aviváže počkat, dokud nebude miminku alespoň půl roku. Novorozenci velmi intenzivně vnímají jakékoliv pachy a také aviváž jim může být zpočátku nepříjemná, stejně jako váš parfém nebo odér z nového nábytku či koberce. S jejím používáním lze bez obav začít přibližně v době, kdy započne nikdy nekončící boj s množstvím skvrn na dětském oblečení.

Bupi BABY aviváž zakoupíte v obchodních řetězcích Ahold, Billa a Tesco za doporučenou cenu: 89,90 Kč za 1,5 litru.

 

Více informací na www.bupi.cz

Produkty Bupi BABY budou od 1.4.2014 k dostání také v e-shopu www.feedo.cz