Pomerančová válka začíná - účinné anticelulitidní trio Novinka na trhu: kosmetika s obsahem minerálů z Mrtvého moře Minus 417

21.04.2015 15:47

Nejen blížící se plavková sezona, ale také rozverný čas minisukní může už nyní dělat vrásky na čele nejedné ženě. A důvod? Na vině jsou nevzhledné ďolíčky na stehnech a zadečku. Jedním slovem: celulitida! Vyděsí se nejspíš nejedna z nás při bedlivějším pohledu do zrcadla a začne jednat. Přečte řadu tipů, článků a rad, jak s ní zatočit. Pro ty, které preferují kosmetiku na přírodním základě, a s výtažky z Mrtvého moře přinášíme několik žhavých novinek! Než začnete kupovat spousty kelímků, zkuste přípravky, které se osvědčily u řady uživatelek – kosmetiku značky Minus 417.

 

MUD PHYTO anticelulitidní tělový peeling Minus 417

„Našim zákaznicím doporučujeme, aby každé anticelulitidní ošetření započaly peelingem.“ Říká Ivana Čatajská ze společnosti NuSpring. „Pokožka se peelingem výborně prokrví a zároveň optimálně připraví na aplikaci ošetřujícího přípravku.“

Anticelulitidní tělový peeling Minus 417 je přírodním vyhlazujícím a zpevňujícím tělovým přípravkem s obsahem minerálů a solí z Mrtvého moře, které mají schopnost tvarovat a zpevnit pokožku. Po použití nechává pokožku hedvábně jemnou, dokonale očištěnou a připravenou na nanesení dalších účinných krémů nebo olejů proti celulitidě.

Složení: základem je bahno z Mrtvého moře, dále obsahuje esenciální olej ze semen rostliny brassica (ta je známější pod názvem květák), slunečnice, sezamu, hroznového vína, sladkých mandlí, marocké argánie, šípkové růže zvané rosa canina. Peeling je navíc obohacen o vitaminy: A, B, E, F.

Návod na použití: přípravek se používá obdobně jako jiné peelingy, naneseme ho na čistou, nepodrážděnou, zvlhčenou pokožku, kterou namasírujeme ideálně krouživými pohyby, a poté důkladně opláchneme vlažnou vodou. Používáme ho podle potřeby vždy těsně před aplikací Anticelulitidního krému nebo spreje – ideálně 2 - 3x týdně.

Cena: 790 Kč za 330 g

Zakoupíte na www.nuspring.cz

MUD PHYTO Anticelulitidní tělový sprej Minus 417

Tělový sprej z řady Minus 417 vyhlazuje, tvaruje, zpevňuje a vyživuje pokožku tak, aby se co nejrychleji potlačily projevy celulitidy. Je vhodný pro všechny, které preferují sprej a jemný rozprašovač před používáním tělového mléka. Odborníci jeho lehké složení doporučují především pro jarní a letní období. Přípravek se snadno nanáší, lehce roztírá, nevytváří na pokožce nepříjemný film a nezanechává žádné skvrny na oblečení!

Složení: bahno a minerály z Mrtvého moře, extrakty z řasy Euglena, kofeinu, rohatce žlutého, okurky a heřmánku, přípravek je obohacený o esenciální oleje z citrónové trávy, Aloe Vera a vitaminy: A, B, E, F.

Návod na použití: Inovativní anticelulitidní tělový sprej, který je obohacený o komplex PHYTOLESSTM byl vyvinutý tak, aby maximálně zpevnil stehna a oblast kolen. Výsledky používání budou patrné již za 2 měsíce, a to při aplikaci spreje 2x denně. Přípravek nabízí vysoký uživatelský komfort, který ocení každá moderní žena.

Cena: 850 Kč za 250 ml

Zakoupíte na www.nuspring.cz

 

MUD PHYTO Anticelulitidní tělové mléko Minus 417

Zpevňující tělové mléko Minus 417 s obsahem látek z Mrtvého moře, s vyživujícím, hydratujícím a  bodystylingovým účinkem je především vhodné pro intenzivní noční kúru. Jeho použití je velmi jednoduché, stačí jen nanést dostatečné množství přípravku na čistou pokožku a vmasírovat jej. Jakmile se tělové mléko vstřebá, je procedura u konce.

Složení: bahno s minerály z Mrtvého moře, výtažky z řasy Euglena, kofeinu, rohatce žlutého, zeleného čaje a heřmánku. Tělové mléko dále obsahuje esenciální oleje z: pupalky dvouleté, máty, jojobových a kakaových semínek, marocké argánie, aloe very. Součástí mléka je také včelí vosk a vitaminy: A,B,E,F.

Přípravek používejte pro docílení optimálního výsledku 2x denně po dobu dvou měsíců. Inovativní Anticeluitidní mléko je obohacené o komplex PHTOLESSTM, vyživuje, hydratuje a zpevňuje pokožku. Tělové mléko nezanechává žádné nepříjemné skvrny na oblečení.

Cena: 850 Kč za 250 ml

Zakoupíte na www.nuspring.cz

 

***

Přípravky kosmetiky MINUS 417 ručí za výsledek – dle testů byla při pravidelném používání:

  • Tuková tkáň byla zredukována až o 20 %
  • V oblasti stehen a kolen bylo docíleno
    • Snížení objemu tuku po 1 měsíci používání až o 55 ml
    • Po 2 měsících používání se objem tuku v těchto partiích snížil dokonce až o 250 ml

***

 

Upozornění: žádný z přípravků se nesmí používat na podrážděnou pokožku, nebo jemné oční okolí.

 

Přípravky nejsou testované na zvířatech, neobsahují žádné parabeny a minerální oleje (výtažky z ropy)

 

Objednávky a více informací na www.nuspring.cz

                                                          

 

 

 

Kosmetika MINUS 417

Kdo hledá opravdu účinnou kosmetiku založenou na přírodním základě, měl by sáhnout po přípravcích s obsahem Mrtvého moře. Ty obsahuje kosmetika MINUS 417, která má jedinečné ozdravné a regenerační účinky, které úspěšně řeší řadu kožních problémů jako je akné, lupénka, ekzém, celulitida nebo třeba vrásky.

Ozkoušeno generacemi předků – aneb proč MINUS 417

  1. Bahno i vodu z Mrtvého moře znala a používala už královna Kleopatra, je to dvěma tisíci lety prověřený účinný přírodní poklad obsahující až 40 různých přírodních minerálů.
  2. Minerály z Mrtvého moře mají nezastupitelný blahodárný vliv na lidskou pokožku a kosmetika MINUS 417 je navíc obohacena o antioxidanty.
  3. Lékařské studie potvrzují výrazný ozdravný vliv na různorodé kožní problémy od vrásek až po lupénku, akné, ekzémy či celulitidu.
  4. Kosmetika neobsahuje žádné parabeny ani minerální oleje – tzn. žádné výtažky z ropy a ropných derivátů.
  5. Všechny výrobky obsahují VITAMIN MINERAL KOMPLEX – celkem 40 přírodních minerálů z Mrtvého moře, vitaminy A, B, E, F, H a pleti prospěšné výtažky z rostlin a bylin.
  6. Hodí se i pro velmi citlivou pleť
  7. Vraťte se i vy zpátky ke kořenům do lůna přírody a nechte se hýčkat ozdravnými minerály, které jsou vaší pleti blízké, regenerujte, ošetřujte, hydratujte a omlaďte svoji pleť kosmetikou MINUS 417.

Více na www.nuspring.cz