PERPETUUM Geladrink®

14.04.2011 12:21

Nepřítel v nás!

Zákeřná osteoartróza

NOVINKA podporující pevnost a pružnost pohybového aparátu má jméno PERPETUUM Geladrink®.

Bez kloubů bychom neudělali jediný krok, jsou to pomocníci, kteří pracují dvacet čtyři hodin denně - v práci, při sportu, při běžné chůzi, ale i ve spánku. Klouby totiž potřebujeme ke každé činnosti, pro kterou se rozhodneme. Jenže ouha! Vyšší věk, nemoc, nebo jejich nadměrná zátěž například v podobě aktivního sportování, to vše dokáže naše klouby pořádně potrápit. Bolest mívá řadu příčin, nejčastěji se však jedná o osteoartrózu. Řešením na bolestivé problémy je prevence v podobě novinky - originálního českého doplňku stravy PERPETUUM Geladrink.

 

Základem je kolagen

Bolest se při osteoartróze postupně stupňuje, je příčinou řady bezesných nocí, znesnadňuje pohyb a rozhodně nepřispívá k dobré kvalitě našeho života. Proto je důležitá včasná prevence v podobě novinky – s názvem Perpetuum Geladrink, která nás při pravidelném užívání účinně ochrání před nepříjemnými dopady osteoartrózy.

Byl to český vědec prof. MUDr. Milan Adam, DrSc., který se ve své rozsáhlé vědecké činnosti zabýval výzkumem účinků kolagenu na kloubní chrupavku. Zjistil, že kolagen a kolagenní peptidy přispívají k její přirozené regeneraci, a tím stimulují její obnovu. Kolagen je součástí nejen kloubů a tkání v našem těle, ale je i nedílnou složkou naší pokožky, které napomáhá udržovat pevnost a pružnost.

Kolagen a kolagenní peptidy se díky tomuto výzkumu staly hlavní složkou řady přípravků od české společnosti Orling, kterou bezmála před dvaceti lety tento vědec spoluzakládal.

PERPETUUM Geladrink® - složení

V kloubním preparátu je obsaženo zhruba 30 nejrůznějších přísad – od kolagenních peptidů v kombinaci s chondroitinem a glukosamin sulfátem, pro regeneraci kloubní chrupavky, přes pestrou škálu antioxidantů a vitaminů až po řadu minerálních látek a bylinných extraktů. Tento komplex je pojmenován jako Specifická superkomplexní formule, obsahující řadu látek s ověřenou biogenní aktivitou.

Komu je přípravek určen?

Léta náročných výzkumů se tak zúročily ve vyváženém složení přípravku PERPETUUM Geladrink ve formě tvrdých želatinových kapslí, ty jsou vhodné pro všechny, kdo žijí moderním a aktivním způsobem života.

·       Je vhodný především pro aktivní sportovce – přípravek eliminuje následky fyzické /vliv osteoartrózy/ i psychické zátěže

·       Doporučuje se lidem s potřebou podpory krvetvorby, zvýšení okysličování tkání, oddálení nástupu kyslíkového  dluhu, podpory neurosvalové regulace, zlepšení motoriky, omezení mikrotrhlin v měkkých tkáních,  svalech, vazech, šlachách, chrupavkách, podpory pevnosti a pružnosti tkání pohybového aparátu a kloubů, antioxidační a antihomocysteinové ochrany jater, svalů, vazů, šlach a chrupavek,  snížení únavy a regenerace po prodělané zátěži

·       Má příznivý fyziologický účinek na organizmus, klouby a pohybový aparát

Doporučené užívání a dávkování

Je vhodné přípravek užívat alespoň 2 měsíce, první účinky lze pocítit již po 10ti dnech užívání. Pro optimální výsledek je potřeba kúru opakovat 3x ročně. Doporučené dávkování je 7 želatinových kapslí 2x denně – ráno a večer.

 

K dostání ve vaší lékárně nebo fitcentru

1 balení obsahuje 350 ks želatinových kapslí /25 denních dávek/

doporučená prodejní cena 1.177 Kč

více informací na: www.geladrink.eu nebo na bezplatné telefonní lince 800 108 999

 

***

O společnosti Orling, s. r. o.                                       

Společnost byla založena počátkem roku 1992 a specializuje se na vývoj a výrobu originálních doplňků stravy tzv. kolagenních arthronutraceutik určených k výživě, regeneraci a ochraně kloubů a pohybového aparátu lidí a zvířat.

Hlavní účinnou látkou přípravků jsou kolagenní peptidy v kombinaci s chondroitin a glukosamin sulfátem, MSM, Boswellinem®, antioxidanty, vitaminy, minerály a bylinnými extrakty. Účinnost přípravků je ověřována klinickými studiemi. Mezi nejznámější přípravky této společnosti bezesporu patří řada kolagenních doplňků stravy Geladrink®, které se s úspěchem exportují i za hranice naší republiky.

 

***

Slovo odborníka:

Prof. MUDr. Milana Adama, DrSc., světově uznávaného odborníka v oblasti revmatologie a biochemie pojiva.

 

 

Pokud není osteoartróza včas rozpoznána a trvale a kvalitně léčena, dochází ke zhoršování stavu a k zanícení kloubního pouzdra. V případě, že zánět není uklidněn, přecházejí ze zaníceného kloubního pouzdra do kloubní tekutiny enzymy, které způsobují odbourávání chrupavky. Tím zhoršují možnosti výživy chrupavkových buněk a prohlubují artrotický proces, který vede k ubývání chrupavkové hmoty.

Pokud se nepodaří chorobný proces zastavit, vytváří se nevhodná chrupavková hmota a jsou postiženy i další kloubní tkáně, zvláště pak kloubní kost. Ta se vlivem chorobného procesu rozpadá, klouby se deformují, trpí okolní svaly a vzniká tzv. dekompenzovaná osteoartróza, jejíž léčení je již značně obtížné a projevuje se velkými bolestmi i v klidu, zvláště v noci. Pak přichází na řadu chirurgické řešení s náhradou postiženého kloubu - instalace totální endoprotézy.

Je třeba vědět, že v lidském těle je více než 100 kloubů, které zajišťují jeho pohyblivost. I při instalaci umělého kloubu máme v těle ještě mnoho dalších kloubů, které jsou již artrózou postiženy, a všechny klouby vyměnit nelze. Regenerace kloubních tkání je nejdůležitějším opatřením při léčbě osteoartrózy. To nelze zajistit jinak, než nastartováním syntézy kloubního kolagenu“, uváděl prof. MUDr. Milan Adam, DrSc., světově uznávaný odborník v revmatologii a biochemii pojivových tkání.