Mýdlo základ hygieny NOVINKA: Bupi BABY Ultra Soft tuhé mýdlo

28.01.2015 11:01

Ani si neuvědomujeme, kolikrát za den vezmeme do rukou mýdlo třeba jen proto, abychom si umyli ruce. A s příchodem miminka se naše hygienické návyky stanou obvykle ještě o něco preciznější. Můžeme mít doma spoustu kosmetických přípravků pro sebe i pro své děti, ale bez mýdla se v každodenní praxi v podstatě neobejdeme. Mýdlo je v našich domácnostech tak běžné, že si vůbec neuvědomujeme, jak univerzálním výrobkem je.

 

Dá použít na snadnou očistu celého těla, není problém si s ním umýt i vlasy nebo jej v případě potřeby použít třeba i jako pěnu na holení. A co víc! Tuhá toaletní mýdla bývají navíc i velmi levná a přitom hodně dlouho vydrží.

Pediatři doporučují

Pediatři tuhá toaletní mýdla velmi často doporučují k základní očistě miminek. Novopečeným maminkám pak nejčastěji radí používat při koupeli jen čistou vodu, případně právě v kombinaci s tuhým mýdlem. „Podle mého názoru novorozencům i jejich maminkám zpočátku nejvíce vyhovuje jednoduchá a šetrná péče v podobě tuhého mýdla plus krému na opruzeniny. Ostatní kosmetické přípravky lze začít používat až postupně s tím, jak miminko roste.“  Říká MUDr. Alexandra Bartoníková – pediatrička věnující se péči o předčasně narozené děti, která spolupracuje se značkou Bupi.

Bupi BABY Ultra Soft tuhé mýdlo

3D_mydlo Bupi Ultra soft na sirku_pracovne.jpgNovinka od společnosti Palma a. s. s názvem Bupi BABY Ultra Soft tuhé mýdlo byla vyvinutá přímo pro jemnou dětskou pokožku a navíc byla doplněna o pečující krém pro hydrataci dětské pleti. Zároveň je mýdlo obohaceno o vysoký obsah přírodních látek, jako je lanolín a také vyživující mandlový a olivový olej.

Všechny tyto přírodní složky dohromady tvoří luxusní koktejl vitaminů, který dětská pokožka velmi dobře přijímá. Postará se, aby nebyla vysušená, podrážděná ani jinak vystresovaná či podrážděná a i díky tomu je pak miminko klidné a spokojené. Při prvním použití si vás navíc získá i příjemný parfém, kterým je mýdlo obohaceno. Ani ten samozřejmě neobsahuje žádné alergeny ani jiné dráždivé látky, které by působily jakkoliv dráždivě. Mýdlo se snadno oplachuje, přesto na pokožce zůstává jemný film hydratačního krému, takže pokud nechcete, už miminko po koupeli nemusíte žádným dalším krémem ošetřovat.

 

Bupi BABY Ultra Soft tuhé mýdlo

Cena za balení 90 g: 24,90 Kč

K dostání: www.feedo.cz

Více na www.bupi.cz