Jako pírko

16.06.2014 12:44

Inovované složení pro lepší roztírání

Bupi BABY krém proti opruzeninám

Užijte si i letošní horké dny se svým miminkem bez nepříjemných opruzenin a bolestivého pláče. Vsaďte na novou vylepšenou recepturu Bupi BABY krému proti opruzeninám, který je lehounký jako pírko a při každém přebalování vám snadno pomůže ošetřit bolavý zadeček. Tento oblíbený a nyní i inovovaný přípravek uleví nejen miminku od nepříjemných zarudlých míst, ale skvěle ošetří i vaši sluncem zčervenalou pokožku.

 

Ochranný krém proti opruzeninám je primárně určen na podrážděná, zarudlá a zapařená místa citlivé dětské pokožky, která nejen v horkých dnech doslova trpí pod látkovou nebo papírovou plenkou. Účinné látky panthenol a bisabolol rychle uklidní bolavé místo a spolu s oxidem zinečnatým a přírodními oleji vytvoří ochranný film, který zabrání vzniku bolestivého zánětu.

Jemnější složení

Díky nové receptuře je složení Bupi BABY krému proti opruzeninám jemnější a nadýchanější, takže bolestivé místo stačí jen zlehounka přetřít slabou vrstvou krému.  Stejně jako předchozí varianta, je i nové složení přípravku dermatologicky testováno a neobsahuje parafín ani alergeny.

 

Náš letní tip: Bupi BABY krém proti opruzeninám dokáže ulevit nejen dětem, ale i dospělým od sluncem spálené pokožky. Pokud zrovna nemáte po ruce speciální přípravek, stačí si postižená místa zlehka natřít tímto krémem a již za malou chvilku se vám znatelně uleví.

 

K dostání v obchodních řetězcích: Billa, Albert Hypermarket

Balení: 100 ml, doporučená MOC: 59,90 Kč

Více na www.bupi.cz