Jako maminčino pohlazení

03.09.2014 12:58

Bupi Baby mycí pěna – dotek přírody pro vaše děťátko

Pokud jste si právě přinesli z porodnice domů malinkatý vrnící uzlíček, je vám naprosto jasné, že pro své miminko potřebujete jen to nejlepší, nejněžnější a nejzdravější. A nejen pro novorozence je určená jemná a maximálně šetrná Bupi BABY mycí pěna s vysokým obsahem přírodních složek, ocení ji také všichni alergici a lidé s citlivou pokožkou.

 

Přípravek s velmi jemnou texturou je při používání tak jemný a něžný jako maminčino pohlazení. Bupi BABY mycí pěna nedráždí ani tu nejcitlivější pokožku, neštípe a díky bohaté pěně je něžně šetrná i k předrážděné pokožce zadečku. Pěna je určená na tělo i vlásky, takže pro důkladnou koupel děťátka už není potřeba používat dalších přípravků. Díky praktické pumpičce a velmi jemnému složení se dobře nanáší i oplachuje. Každá koupel díky ní proběhne bez jediné slzičky.

 

Uklidňuje, hydratuje

Bupi BABY mycí pěna neobsahuje žádné parabeny, parafíny, alkohol, mýdlo, sulfáty, umělá barviva ani jiné škodlivé či dráždivé látky. Přípravek je samozřejmě přísně dermatologicky testovaný a neobsahuje žádné alergeny.

Navíc je obohacen o jemnou parfemaci a především o allantoin, který je přirozenou složkou lidského organizmu. Mezi jeho pozitivní vlastnosti patří výrazné hojivé, zjemňující, uklidňující a regenerační účinky. Díky obsaženému alantoinu působí i tato pěna protizánětlivě a mírně dezinfekčně.

 

Tajný tip pro maminky

Přestože byla mycí pěna vyvinuta pro potřeby miminek a malých dětí, přišly i maminky brzy na to, jak mohou výborné vlastnosti přípravku využít ve svůj prospěch. Pěnu docení především ty, které ke své depilaci používají žiletku. Ta pak může způsobit nepříjemné podráždění. Při použití Bupi BABY mycí pěny místo běžného gelu, velmi rychle zapomenete na nepříjemné svědění a zčervenalá místa. Složení tohoto přípravku zajistí, že i vaše pokožka zůstane jemná, hydratovaná a bez jakýchkoliv známek podráždění.

 

K dostání v obchodních řetězcích: Billa, Albert Hypermarket

obsah: 250 ml, doporučená MOC: 59,90 Kč

více na www.bupi.cz