(Do)Jemná péče - Tělové mléko BUPI BABY

06.05.2014 10:37

Tak dlouho jste se těšila na ten okamžik, až své malé děťátko poprvé spatříte, až mu zazpíváte, až ho poprvé k sobě přivinete a začnete se o ně starat. Konečně je to tady! A najednou se na něj nemůžete vynadívat a uděláte cokoliv, jen aby se cítilo doslova jako v bavlnce.

 

Přesně taková – jemná a mazlivá - je i péče ucelené kosmetické řady Bupi Baby. Její jemná síla s vydatným obsahem přírodních složek udržuje dětskou pokožku příjemně hydratovanou, provoněnou a díky obsahu účinných látek navíc i předchází případným kožním problémům.

Tělové mléko Bupi Baby

Tělové mléko Bupi Baby obsahuje ošetřující přírodní oleje, které zranitelnou pokožku miminka příjemně zvláční a dodají mu potřebnou elasticitu. Nejrůznějším zánětům a podráždění pak předchází především účinná látka bisabolol, která je staletým používáním důkladně prověřená. Bisabolol je totiž bezbarvý olej, který najedeme v silici heřmánku pravého, jehož odvar používaly k léčení nejrůznějších kožních neduhů s oblibou ještě naše babičky.

Modernější a rychlejší řešení je použít na pokožku malých dětí Tělové mléko Bupi Baby, které se rychle vstřebává, nezanechává žádný mastný film a navíc i příjemně voní. Tělové mléko je samozřejmě bez obsahu parafínu a dalších ropných složek! Veškeré přípravky značky Bupi Baby jsou navíc přísně dermatologicky testované a neobsahují žádné dráždivé alergeny.

 

Bupi BABY dětské tělové mléko

obsah: 200 ml, doporučená MOC:  49,90 Kč

K dostání v obchodních řetězcích: Billa, Albert Hypermarket

Více na: www.bupi.cz

 

Náš tip: Některá miminka zhruba trpí kolem třetího měsíce častými kolikami, při kterých dlouze a usedavě pláčou, propínají celé tělíčko a viditelně jim není dobře. Když se bolení bříška objeví poprvé, obvykle to novopečenou a nezkušenou maminku pořádně vyplaší!

Jak v takové chvíli svého drobečka utišit? Nemáte-li zrovna po ruce speciální mast, stačí nanést jen několik kapek Tělového mléka Bupi Baby na bříško miminka a pomalu ho roztírat krouživými pohyby po směru hodinových ručiček. Na závěr doporučujeme na bříško přiložit příjemně nahřátou látkovou plenku. Vašemu miminku se po takovémto zásahu znatelně uleví.