Čistota z hlubin oceánu

22.05.2014 15:27

NOVINKA: Tekuté mýdlo zn. Voux Ocean

Jako voňavý prázdninový pozdrav přímo od pobřeží oceánu, ještě zcela prodchnutý blahodárnou mořskou solí, přesně tak působí novinka na českém trhu – tekuté mýdlo Voux Ocean Přípravek s obsahem mořské soli je příjemným zpestřením standardní nabídky mýdel a stejně jako koupelová sůl působí i Voux Ocean pozitivně na unavenou a vysušenou pokožku rukou.

 

Není tomu tak dávno, co zavítala na český trh tradiční slovenská značka Voux od firmy Palma a.s., která k nám dováží ucelenou řadu tekutých a tuhých mýdel. Novinka s vůní oceánu a obsahem mořské soli nyní nachází své příznivce i v Česku. Již nyní nachází výborné uplatnění u všech, kdo u mýdel preferují příjemnou svěží vůni, silný účinek a silné hydratační schopnosti.

Tekuté mýdlo Voux Ocean

Mýdlo inspirované čistotou oceánu, jeho nespoutaností a vůní prázdninových cest, mýdlo s duchem nostalgických dálek - přesně taková je novinka Voux Ocean. Průzračné mýdlo v sobě ukývá blahodárné účinky mořské soli a díky ní zanechává pokožku po umytí jemnou, vláčnou a příjemně hydratovanou.

Zářivě čiré mýdlo bez přídavků jakýchkoliv barviv je příjemné na dotek, velmi dobře se roztírá a ve spojení s vodou vytváří bohatou pěnu, která pak z rukou snadno odstraňuje všechny nečistoty.

Mýdla Voux Ocean zakoupíte v balení po 500 ml s praktickou pumpičkou, nebo v litrovém náhradním balení. Komplet doplňuje i tuhé toaletní mýdlo.

 

Cena za 500 ml od: 34,90 Kč

Cena za 1 litrové balení od: 44,90 Kč

Zakoupíte v obchodním řetězci Billa a Albert Hypermarket

 

Více informací na www.palmagroup.eu