Tip na dárek podle celebrit

05.12.2013 10:55

Tip na dárek podle celebrit

Tak trochu jiný dárek si letos pod stromečkem rozbalí nejedna VIP osobnost. „K našemu překvapení vsadila řada českých celebrit na zážitkový balíček. Pro své blízké tak pořizují vouchery na let vrtulníkem nebo letadlem. Možná je to tím, že letos s námi do oblak vzlétl například Saša Rašilov, jeho bratr Václav Rašilov nebo lídr skupiny Eddie Stoilow Jan Žampa.“ Domnívá se Martin Kuba z portálu www.pilotemnazkousku.cz a dodává, že obecně se nejlépe prodávají lety nad romantickými hrady a nad nočními velkoměsty.

 

Let nad Prahou, Karlštejnem, Bezdězem a Kokořínem jsou tradičně oblíbeným dárkem. Milovníci hor pak vybírají let za zasněženými vrcholky Alp, průlet nad Sněžkou nebo nad oblastí Beskyd. Opravdovou romantickou peckou letošních Vánoc se však stal noční let kolem Prahy, Brna nebo Ostravy.

Noční let

 „Noční let je doslova zážitkovou lahůdkou. Atmosféra nočního velkoměsta pokaždé nezadržitelně sálá až do výšky 3.000 stop, ve které se letadlo pohybuje. Nevšední hra světel a majestátně osvícených historických dominant nadchne opravdu každého.“ Popisuje noční lety Martin Kuba, který sám za sebe přiznává, že v noci létá on i jeho kolegové velmi rádi. Romantický zážitek je posléze zakončen hladkým přistáním na osvětlené letištní dráze.

Ceny

Balíček je určen maximálně pro 3 osoby, délka trvání letu je 30 minut a cena za obsazené letadlo je: 5.800 Kč – objednávat lze na: www.pilotemnazkousku.cz


 

Pro opravdové znalce

Pro opravdové znalce je pak určen balíček s názvem: Exkluzivní noční let pro 3 osoby, Praha – Ruzyně. Startuje se z letiště v Letňanech a po 20 minutách se přistává na mezinárodním Letišti Václava Havla, kde letadlo i s cestujícími vyčká západu slunce.

Během čekání je možné se na palubě letadla příjemně občerstvit výborným sektem, čerstvým ovocem nebo jinými dobrotami a po setmění se letadlo opět vznese do oblak, aby se všem na palubě naskytl dechberoucí pohled na osvětlenou Prahu, Hradčany, Karlův most a další ozářené pamětihodnosti. Po půlhodinovém zážitku letadlo přistane opět na Letišti Václava Havla a cestující si během přistání mohou dokonale vychutnat pohled pilota na ozářenou ranvej.

Ceny

Cena exkluzivního balíčku pro 3 osoby je 16.000 Kč za celé letadlo, v ceně jsou zahrnuty letištní poplatky mezinárodního Letiště Václava Havla a délka trvání vlastního letu je cca 50 – 60 minut. Objednávat lze na www.pilotemnazkousku.cz