Novinka na českém trhu: Dětská kosmetika Bupi BABY

01.09.2013 16:49

Novinka na českém trhu: Dětská kosmetika Bupi BABY

Na českém trhu se nedávno objevila nová dětská kosmetika s názvem Bupi BABY. Ucelená řada výrobků je určená pro citlivou pokožku dětí a maminek, které potřebují zvláštní péči a její příchod do českých obchodů současně doprovází roztomilý maskot – žabák Bupi.

 

Kosmetika Bupi BABY

  • Je vyráběna na přírodním základě
  • Naše výrobky neobsahují parafín (složku vyráběnou z ropných produktů)
  • Kosmetika má příjemnou parfemaci bez jakýchkoliv alergenů a tudíž je velmi dobře snášená
  • Všechny výrobky obsahují aktivní přírodní složky, které zvláčňují a hydratují jemnou dětskou pokožku
  • Neobsahuje k pokožce dráždivý alkohol
  • Produkty Bupi BABY neobsahují barviva a jiné škodlivé látky

***

Výrobcem a distributorem této kosmetiky je slovenská společnost Palma a. s., která se může pochlubit téměř stoletou tradicí ve zpracování a výrobě rostlinných olejů a tuků. V roce 1958 se výroba firmy rozšířila o zpracování toaletních mýdel, mýdel na praní a  dalších čistících a pracích prostředků.

Po roce 1989 došlo k velké transformaci společnosti, která se ještě více než kdy jindy ve své dlouhé historii soustředila na inovace a průběžnou modernizaci. Z tradičního slovenského výrobce je nyní stabilní obchodní partner pro řadu slovenských i zahraničních odběratelů.

***

Dětská kosmetika Bupi BABY spatřila světlo světa v roce 1993, jako první z této řady si spotřebitelé mohli koupit tuhé mýdlo s přísadou různých účinných látek. Spolu se vzrůstající oblibou nové značky u zákazníků, se postupně rozšiřovalo i portfolio výrobků na současných 8 produktů, které se v těchto dnech dostávají i na český trh.

 

Bupi BABY tekutý prací prostředek, obsah: 1,5 l a 3 l, doporučená MOC: 109,90 Kč / 189 Kč

Speciální prací přípravek s obsahem mýdla na šetrné praní kojeneckého a dětského prádla je svým složením vhodný pro citlivou dětskou pokožku, kterou nijak nedráždí. Je určený pro použití v pračce i pro ruční praní a jeho jemná parfemace neobsahuje žádné alergeny, enzymy, fosfáty, barviva, bělidla ani optické zjasňovače. Je vhodný i pro alergiky a na jemné tkaniny jako je vlna nebo hedvábí.

K dostání v obchodním řetězci: Tesco, Billa

 

Bupi BABY aviváž, obsah: 1,5 l, doporučená MOC:  89,90 Kč

Aviváž zjemňuje dětské prádlo tak, aby při kontaktu s jemnou dětskou pokožkou nedocházelo k případným odřeninám nebo opruzeninám. Koncentrovaný přípravek tkaninám aktivně zabraňuje tvrdnutí vláken při jejich sušení. Aviváž je bez jakýchkoliv alergenů, přesto nabízí příjemnou parfemaci.

K dostání v obchodním řetězci: Tesco

 

Bupi BABY krém proti opruzeninám, balení: 100 ml, doporučená MOC: 59,90 Kč

Ochranný krém proti opruzeninám je určen na podrážděná, zarudlá a zapařená místa citlivé dětské pokožky. Účinné látky panthenol a bisabolol rychle uklidní bolavé místo a spolu s oxidem zinečnatým a přírodními oleji vytvoří ochranný film, který zabrání vzniku bolestivého zánětu. Dermatologicky testováno, neobsahuje parafín ani alergeny.

K dostání v obchodních řetězcích: Billa, Albert Hypermarket

 

Bupi BABY dětské tělové mléko, obsah: 200 ml, doporučená MOC:  49,90 Kč

Tělové mléko poskytuje dětem tu nejlepší možnou hydrataci pokožky, zjemňuje ji a zvláčňuje a díky příjemné parfemaci bez alergenů ji zanechává příjemně provoněnou po celý den. Přípravek obsahuje účinnou látku Bisabolol, který působí proti podráždění a zánětům.

K dostání v obchodních řetězcích: Billa, Albert Hypermarket

 

Bupi BABY dětská mycí pěna na tělo a vlasy, obsah: 250 ml, doporučená MOC: 59,90 Kč

Mycí pěna má to nejjemnější možné složení, je jemnější a příjemnější než mýdlo nebo gel. Koupel s mycí pěnou je zábavou pro celou rodinu, snadno a zlehka odstraní nepříjemný pot i nečistoty z dětské pokožky a zanechá ji příjemně hydratovanou a provoněnou.

K dostání v obchodních řetězcích: Billa, Albert Hypermarket a Makro

 

Bupi BABY šampón na tělo a vlasy, obsah: 200 ml, doporučená MOC:  49,90 Kč

Základem šetrné péče o jemné dětské vlásky je přírodní látka lanolin. Šampón ovlivňuje kvalitu a růst dětských vlásků, nezpůsobuje podráždění a zároveň hydratuje pokožku hlavy. Přípravek je příjemně parfemován.

K dostání v obchodních řetězcích: Billa, Albert Hypermarket a Makro

 

Bupi BABY dětské mýdlo, balení 100 g, doporučená MOC:  11,90 Kč

Tuhá dětská mýdla Bupi jsou v nabídce hned v několika variantách – Olive je mýdlo s přidaným olivovým olejem, který má zvláčňující a hydratační účinek. Lanoline obsahuje lanolín, jehož působení na lidskou pleť má nepřeberné množství pozitivních účinků. A název Camomila napovídá, že hlavní složkou mýdla je heřmánek lékařský, používaný především pro hojivé účinky.

K dostání v obchodních řetězcích: Billa, Albert Hypermarket a Makro

 

Bupi BABY vlhčené ubrousky, 72 ks, doporučená MOC:  49,90 Kč

Péče o malé dítě bez vlhčených ubrousků je v současné době téměř nemyslitelná. Používají se neustále a hodí se na utírání věčně upatlaných ručiček, pusinek nebo i zadečku. Vlhčené ubrousky obsahují výtažek z aloe vera, který uklidní a hydratuje případná nežádoucí podráždění. Jemně parfemováno. 

K dostání v obchodních řetězcích: Billa, Albert Hypermarket

 

 

Použité parfémy v dětské kosmetice BUPI jsou bez jakýchkoliv alergenů, veškeré přípravky jsou dermatologicky testované. Více na www.bupibaby.eu

MOC – maloobchodní cena