Jako kapka ranní rosy

14.03.2014 11:38

NOVINKA: Tekuté mýdlo Green Garden zn. Voux

Tekutá mýdla se už dávno zabydlela v našich koupelnách a velmi rychle se stala součástí naší běžné hygieny. Někde stojí na umyvadle typická plastová nádobka s pumpičkou, jinde se voňavé mýdlo ukývá v designových dózách. Ať tak či tak, málokdo si v dnešní době umí představit, že by se bez tekutého mýdla musel obejít úplně.

 

Teprve nedávno zavítala na český trh také tradiční slovenská značka Voux od firmy Palma a.s., která k nám dováží ucelenou řadu tekutých a tuhých mýdel. Ve své domovině se mýdla Voux stala velmi oblíbená a jsou díky výbornému poměru cena/výkon stále více a více vyhledávaná. Najdete je nejen v domácnostech, ale i na chatách, chalupách, v kancelářích, nebo také v dílnách. Jednoduše všude tam, kde je zapotřebí silný čisticí účinek a zároveň i jemná péče o pokožku rukou.

Tekuté mýdlo Voux Extra Fine – Green Garden

Zářivě čiré tekuté mýdlo bez přídavků jakýchkoliv barviv našlo svoji inspiraci v čisté slovenské přírodě. Jemné složení gelu je příjemné na dotek, velmi dobře se roztírá a ve spojení s vodou vytváří bohatou pěnu, která pak z rukou snadno odstraňuje všechny nečistoty.

Tekuté mýdlo Voux Green Garden blahodárně působí na namáhanou pokožku rukou, kterou při každém mytí dostatečně hydratuje a provoní příjemnou svěžestí. Mýdla Voux Green Garden zakoupíte v balení po 500 ml s praktickou pumpičkou, nebo v litrovém náhradním balení.

Komplet doplňuje i tuhé toaletní mýdlo.

 

Cena za 500 ml od: 29,90 Kč

Cena za 1 litrové balení od: 39,90 Kč

Zakoupíte v obchodním řetězci Billa a Albert Hypermarket

 

Více informací na www.palmagroup.eu